Pritvorenik iz Poljske napao policajca u trebinjskom zatvoru

0
235

Pritvorenik u Kazneno-popravnom zavodu u Trebinju napao je policijskog službenika zaposlenog u trebinjskom zatvoru i nanio mu teže povrede, saznaje Srna u Policijskoj upravi Trebinje. Napad se dogodio oko 8.00 časova, a policajac se nalazi na kućnom liječenju. Događaj je prijavljen Okružnom tužilaštvu u Trebinju, a okvalifikovan je kao krivično djelo sprečavanje službenog lica u obavljanju službene dužnosti. Prema nezvaničnim saznanjima, pritvorenik je iz Poljske. Kazneno-popravni zavod u Trebinju je ustanova koja je poznata po tome da neme zaštitnu ogradu, a da nikada nije zabilježen nijedan slučaj bježanja niti incidenta.
Sadržaj ovog članka kopiran je sa portala Nezavisnih novina, a original se nalazi na linku: http://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Pritvorenik-iz-Poljske-napao-policajca-u-trebinjskom-zatvoru/425739

Kako biste uvijek bili informisani posjetite Nezavisne novine. Svakodnevno imaju najnovije vijesti iz države, regiona i svijeta. Nezavisne novine su 24 sata sa Vama, a vijesti na njihovom portalu su provjerene, pouzdane, brze, tačne, istinite i jasne.

Takođe, na portalu http://www.nezavisne.com možete pročitati vijesti iz ekonomije, sporta, nauke, tehnologije i kulture, kao i dnevni horoskop. Možete prelistati male oglase, potražiti i oglas za posao, a dostupna je i kursna lista koja je svakodnevno ažurirana. (Srna)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here