“Princeza Diana je znala za mene, da je živa otkrila bi kakvo je zlo učinjeno”

0
254

Prije nego je oženio Camillu, princ Charles bio je u braku s pokojnom princezom Dianom s kojom je dobio dva sina, prinčeve Williama i Charlesa. Sada je javnost iznenadila vijest da to možda nisu njegova jedina djeca.

Kako piše Mirror, 52-godišnji Simon Charles Dorante-Day tvrdi da je on plod prve afere princa Charlesa i njegove sadašnje supruge Camille, zbog čega traži podvrgavanje DNK analizi kako bi dokazao svoje riječi.

Prema njegovim tvrdnjama, on je došao na svijet nakon što su se tada 17-godišnji Charles i 18-godišnja Camilla prvi put “spetljali”, rođen je 5.travnja 1966. godine u Hampshireu, a sada živi u Australiji. Kada mu je bilo 18 mjeseci, posvojila ga je Winifred, zaposlenica kraljice Elizabete II. i princa Filipa koja mu je navodno rekla tko su njegovi biološki roditelji.

“Nije mi davala natuknice, govorila mi je otvoreno”, kaže Simon čiji profili na društvenim mrežama u posljednje vrijeme gore od objava u kojima ističe da je on zaista sin Camille i Charlesa.

Također, Simon tvrdi da je pokojna princeza Diana znala za njega, te kako bi, da je ostala živa, istina sigurno izašla na vidjelo.

“Vjerujem da je Diana znala da ja postojim i da je ‘posložila kockice’. Mislim da je pronalazila sve više odgovora o svom životu, o tome kakvo joj je zlo učinjeno i htjela je to objaviti javno”, tvrdi navodni sin kraljevskog para.

Charles se s princezom Dianom oženio 1981., a razveli su se 1996. godine, nakon čega je ona poginula u prometnoj nesreći samo godinu dana kasnije. Potom je Charles 2005. godine oženio Camillu koja je ranije bila u braku s Andrewom Parkerom Bowlesom, s kojima ima 41-godišnju kćer Lauru i 44-godišnjeg sina Toma.(ip,tl)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here