Policajci dijelili “čestitke” za nepropisno parkiranje (Foto)

1
429

Ovih dana u Tuzli sve učestalije možete vidjeti policijske službenike kako kažnjavaju vozače za nepropisno parkiranje.

Danas su na tapeti bila vozila parkirana na taksi stajalištu preko puta Narodnog pozorišta. Policajci su uredno na svakog četverotočkaša koji se tu našao ostavili prekršajni nalog.

Nažalost u Tuzli je mnogo vozača koji se parkiraju gdje god im padne na pamet, i gdje god pronađu slobodno mjesto. Tako da ništa neobično nije vidjeti automobile na trotoarima, zelenim površinama i mnogim drugim za to nepredviđenim mjestima.

A da bi se svi sankcionisali potrebno je mnogo više napora i truda od strane policije, koja novcem od ovih, kao i drugih saobraćajni kazni, poprilično puni budžet Tuzlanskog kantona. (Foto: TL)

 

Download PDF

1 komentar

  1. Gospodo POLICAJCI u skladu s načelom “jednaki pred zakonom” podijelite koju čestitku malo oko Cipelića redovno parkirana vozila pansion” Nargalić”, “Čudesa od mesa” na pješačkom prelazu ili obiljaženoj zabrani parkiranja usput kad krenete od njih sa sijela, te za uzurpaciju parkinga oko MUPa kolegama koji redovno uzurpiraju 10setak parking mjesta sa raznim obilježjjima MUPa (šapke, stop tablice, jakne s obilježjima MUPa….) i sličnim predmetima za zloupotrebu položaja i ovlaštenja!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here