Pismo iz Zenice: Djevojke, vratite mi ključeve od automobila!

0
841
Zeničanin Elmin Durmić pomogao je izvjesnim djevojkama iz Tuzle da pokrenu automobil koji nisu mogle upaliti. Tom prilikom, izgleda, ključevi njegovog automobila ispali su i ostali u njihovom automobilu.

Nakon toga, poslao nam je apel koji objavljujemo u cijelosti:

“Situacija je bila ta da su tri djevojke izlazeći iz parking cetra Džananović imale neki problem sa vozilom marke “polo” tamno plave boje, jer nije htieo upaliti, pa sam ja ostavio svoje vozilo da im pomognem. Akumulator “pola” nije bio u redu, pa sam ga pokušao upaliti na guranje. Sjeo sam u vozilo i upalili smo na guranje.Izlazeći iz vozila nisam vidio da su mi ispali ključevi mog vozila.

Izašao sam i rekao sam djevojci koja je vozila da auto ne gasi do Tuzle, one su se zahvalile i otišle, a ja sam krenuo prema svom vozilu i vidio sam da nema mojih ključeva. Ttražio sam na parkingu gdje smo bili, ali ih nije bilo. Samo jedno može biti, a to je da su ključevi ispali kad sam sjedao u njihovo vozilo. sad imam problem, jer nemam rezervni ključ, tako da je malo teže to napraviti.

Najgore mi je kad sve to napravim i platim one se mogu javiti, pa ako  nije problem da mi pomognete i objavite ovaj apel, pa ako ga pročitaju ili neko ko ih poznaje, da se jave i pogledaju jesu li ključevi ostali u njihovom autu. Inače, u mene je crni “golf 4”. Unaprijed hvala. Eldin Durmić, Zenica, telefon: 061 467 555.

Pa eto, djevojke iz “pola”, koje su imale problem s paljenjem auta u Zenici, neka se jave čovjeku i uzvrate mu na pažnji”

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here