Ogroman interes za zagrebački radio s cajkama

0
730

Zagrepčani bi uskoro trebali dobiti radio koji će puštati cajke. Na frekvencijama nekadašnjeg Laganini FM-a na ljeto bi trebao startati Extra FM koji će slušateljima puštati turbofolk glazbu. Ekipa s Extra FM-a još se uvijek ne oglašava u medijima, budući da od Vijeća za elektroničke medije još nisu dobili dozvolu za promjenu programa.

A kad je riječ o toj dozvoli, Vijeće za elektroničke medije može dati dozvolu za emitiranje bilo kakve vrste glazbe. Kako doznajemo, nema nikakvih prepreka da se na radiju usred Zagreba čuje Saša Matić, Jelena Karleuša ili Sandra Afrika.

“Dok god glazba ne vrijeđa ili omalovažava hrvatske nacionalne simbole, nema prepreke da se pušta na radiju”, kaže nam izvor upućen u područje djelovanja hrvatskih radio postaja.

Extra FM je u privatnom vlasništvu i kao takav živjet će od marketinga. Dobro upućeni izvor za Index tvrdi da će se marketing Extra FM-a dosta osloniti na plastičnu kirurgiju, a spominje se da će se naplaćivati i pozivi. Među prvim velikim kampanjama radija, kao doznajemo, trebala bi biti nagradna igra u kojoj će se dijeliti plastična operacija.

Također, neslužbeno saznajemo da nije bilo problema u pronalasku ekipe koja će najavljivati cajke u eteru. Za radio DJ-ice su se tražile atraktivne cure, a Extra FM očekuje i ogromnu popularnost na društvenim mrežama.

Podsjetimo, splitski Jadranski radio već godinu dana pušta cajke i tvrdi da im je slušanost narasla 100 posto.

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here