Ofanziva srpskog nacional-socijalizma: Vaskrsnuće Jozefa Gebelsa

2
496

Vođa propagandne mašinerije njemačkog nacizma, Jozef Gebels je 1945. godine izvršio samoubistvo. Pojavom nacional-socijalističkog sistema Slobodana Miloševića, pod lažnim imenom „antibirokratska revolucija“, u Srbiji je vaskrsnuo Gebels. Šta je sve „mudri vođa“ sa satrapima uradio drugim državama bivše zajedničke domovine i njihovim narodima, a na kraju i srpskom, je znano širom planete. Zbog ratnih zločina i genocida nad drugim i drugačijim, Milošević, Mladić, Karadžić i deseci drugih odgovarali su, osuđeni ili još uvijek čekaju, konačne presude u tamnicama Haga.

Nakon kratkotrajne vlasti, nakon oktobarskih demonstracija, Milošević je morao da odstupi, na njegovo mjesto je došao Vojislav Koštunica, a na čelo Vlade dr. Zoran Đinđić. Međutim, kratko je trajala nada u promjene politike i srbijanskog društva. Snage Miloševićevog režima su strijeljale premijera koji je ulivao nadu u drugu, evropsku Srbiju.

Dolaskom na vlast režima Aleksandra Vučića, bivšeg Miloševićevog ministra, najbližeg „vođinog“ saradnika Ivice Dačića i skoro cijele ili rezervne postave „gospodara zla“, vratio se i srpski nacional-socijalizam. Novi „mudri vođa“ je onaj isti koji se napio od sreće kad je Đinđić strijeljan i od tuge kad je Mladić otišao u Hag. Zbog toga je i javno skidao table na kojima je pisalo Bulevar Zorana Đinđića, a postavljao nove – Bulevar Ratka Mladića.

Danas, Vučić glumata evropejca, dok njegov gebelsovski tim neonacističkih slugana, na čelu sa ideologom vojvodom Šešeljom, svakodnevno od osuđenih ratnih zločinaca prave nacionalne heroje, Mladića i Karadžića drže za svetinje. Hrvate, Crnogorce, Bošnjake i Makedonce proglašavaju Srbima. Uz primjedbu, da Makedonci imaju govornu manu! A Albanci? Oni nisu ljudi! – veli direktor Kancelarije za KiM, maloumni Marko Đurić.

Sjajni učenici Jozefa Gebelsa, deseci urednika Vučićevih tabloida, analitičara i obuđalih diplomata, na nacional-socijalističkim PINK i Hepy televiziji, veličaju lik i djelo „velikog vođe“, njegove mudre misli, grade kult ličnosti nalik likovima Hitlera, Staljina, Mao Cetunga, Čaušeskua, Pol Pota i drugim „demokratama“. Čak, kao nekad Gebels u Hitleru, vide u Vučiću i velikog mužjaka koheg žene obožavaju!?

Posebnu pažnju Vućićevi gebelsi poklanjaju falsifikovanju istorije. Genocida nad Bošnjacima nije bilo! Bošnjaci su se sami ubijali, sami sebe zatvarali u logore, sami sebi stavljali bijele trake u Prijedoru, sami sebe ukopavali u masovne grobnice, sami su sebe zatvorili u kuću u Višegradu i spalili se, sami su zapalili sarajevsku Vijećnicu sa milion knjiga, sami su sebe granatirali, sami su sebe etnički čistili i proganjali…A za sve optužuju Srbe koji nisu ratovali a koji imaju 300 hiljada ratnih veterana! Dakle, Srbi su optuženi u Hagu što je velika antisrpska zavjera,jer se na robiju šalju čestiti srpski humanisti!

Vođeni logikom da svoje žrtve smatraju krivcima, širi se i međunarodni krug onih koji nasjedaju na laži srpskog nacional-socijalizma kao i onaj nesretni manijak Brenton Tarant u Novom Zelandu koji je, uz zvuke pjesme o ratnom zločincu Radovanu Karadžiću, pobio 49 muslimana na džuma-namazu. Predhodno je, prije tri godine, boravio u Bugarskoj, Crnoj Gori, BiH i Srbiji. Vjerovatno je došao u kontakt sa srpskim nacistima ili pravoslavnim sveštenicima. Otkud mu imena cara Lazara i drugih istorijskih ličnosti kod Srba ispisana na oružju!

Uprkos zločinu na Novom Zelandu, srbijanski mediji već danima histerišu i do suza ganuti raspravljaju o mogućem ishodu presude u Hagu njihovom junaku Radovanu Karadžiću i još većem Ratku Mladiću.

Pa zar Srbija, koja veliča junake genocida, misli ikad ući u Evropsku zajednicu? Može!. Onog dana kad u Beogradu ponovo sahrane Gebelsa. (Piše: Ekrem AVDIĆ)

Download PDF

2 Komentari

  1. Sa Dubravkom već godinama dijelim iste vrijednosti.Drago mi je da je kao naučnica koja se bavi savremenom istorijom tako brzo reagovala na Pesčaniku.Drago mi je da Hajmo prati i drugu,evropsku Srbiju koja će pobijediti i Vukčića, valjda zadnjeg nacional-socijalistu u toj zemlji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here