Održana pretpremijera prve regionalne serije HBO-a ‘Uspjeh’

0
200

Ekskluzivna pretpremijera prve i druge epizode televizijske serije “Uspjeh”, prve serije koju je u regiji jugoistočne Europe producirala američka kabelska televizijska mreža HBO, održana je u četvrtak navečer u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema.

Kriminalistička serija čija se radnja odigrava u Zagrebu, po scenariju Marjana Alčevskog i u režiji bosanskohercegovačkog oscarovca Danisa Tanovića, svoju će premijeru imati 6. siječnja sljedeće godine na HBO-u u zemljama regije, te u zemljama srednje Europe, Skandinavije i u Španjolskoj.

Riječ je o šestodijelnoj seriji, višeslojnoj drami koja je fokusirana na snažne likove. U glavnim ulogama “Uspjeha” su Toni Gojanović, Iva Mihalić, Uliks Fehmiu, Tara Thaller i Marija Škaričić.

“Uspjeh” je univerzalna, slojevita priča u kojoj kroz ljubav, posao, obitelj, odanost, nesigurnost i zločin istražujemo trenutno prevladavajuće osjećaje frustracije, bespomoćnosti i pasivnosti u svakodnevnom životu običnog čovjeka. “Uspjeh” je gorka oda gradu Zagrebu koja donosi mračan uvid u različite strukture današnjeg društva kroz životne priče običnih ljudi koje je isto to društvo gurnulo preko ruba, priopćio je HBO.

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here