Odobrena sredstva za stečajni postupak nad imovinom preduzeća Konjuh Kladanj

0
226

Vlada TK odobrila je novčana sredstva u iznosu od 28 hiljada KM Općinskom sudu u Tuzli, na ime troškova stečajnog postupka nad imovinom ”Konjuh” d.d. Kladanj.

Na jučerašnjoj sjednici Vlada je donijela Odluku o odobravanju sredstava u iznosu od 10.000 KM Omladinskom ženskom rukometnom klubu “Jedinstvo” Tuzla, za učešće na EHF-ovom Challenge Cup-u.

Odobrena su i novčana sredstva u iznosu od 4.000,00 KM Islamskoj zajednici u BiH – Muftijstvu tuzlanskom, na ime obezbjeđenja dijela potrebnih finansijskih sredstava za organizaciju i omogućavanje uslova za realizaciju projekta “Okupljanja na otvorenom” na gradskom trgu u Tuzli tokom mjeseca juna 2017. godine.

Također su odobrena sredstva u iznosu od 5.000,00 KM Medžlisu Islamske zajednice Bratunac, na ime obezbjeđenja dijela potrebnih finansijskih sredstava za organizaciju i omogućavanje uslova za realizaciju projekta ”Okupljanja na otvorenom” na području MZ Konjević Polje, opština Bratunac, kao doprinos održivom povratku, koji će se održati 23.06.2017. godine. (rts)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here