Nova zastupnica: Bandić 29-godišnju missicu odveo u Gradsku skupštinu

1
256

Milan Bandić voli se okružiti missicama. Nakon što mu je glasnogovornica bila bivša Miss Globe Iva Mia Erak, ovog puta njegove će interese u zagrebačkoj Gradskoj skupštini braniti bivša Miss Universe Natalija Prica Oreški. Tamo će zamijeniti Anu Rucner.

Titulu je ponijela 2011. godine, a u međuvremenu je diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu.

Prije odlaska na svjetski izbor u Brazil upoznala je Zdravka Mamića i Dvora Šukera, a s Indexom je tada podijelila svoje dojmove o njima.

Mamić joj je tad predao loptu koju će nositi u Brazil.

“Nosim loptu i dres Davora Šukera, to je za humanitarnu akciju u sklopu izbora. Na loptu su mi se potpisali i Davor Šuker i Zdravko Mamić. Šuker je sigurno jedan od naših najboljih sportaša, a Zdravko Mamić je bio jako pristojan i pristupačan, zahvalna sam mu što mi je omogućio potpise”, podijelila je Natalija svoje doživljaje.

“Nogometaši me ne zanimaju, ne znam što rade i gdje izlaze. Po tome baš i nisam tipična manekenka, jer me to ne zanima, jednostavno ih ne pratim. Moj idealan muškarac mora biti simpatičan i drag. Izgled je ono što je prvo što vas privuče, ali osobnost je najbitnija”, zaključila je.

To je i dokazala 2015. godine, kad se nakon šest godina veze udala za Ivana Oreškog, koji je završio Medicinski fakultet u Zagrebu i trenutno je na specijalizaciji iz otorinolaringologije te kirurgije glave i vrata. Budući da oboje vole putovati, za medeni mjesec odabrali su Madrid.

Ubrzo nakon toga se politički aktivirala te se priključila stranci Milana Bandića. Nekoliko godina kasnije ona ju je odvela u Gradsku skupštinu.

Osim Natalije, s Bandićem često u pratnji ide još jedna Miss Universe, Sarah Ćosić Ivanković koja u direkciji Zagrebačkog holdinga zaposlena bez natječaja. Isti je dan je prebačena u ZET.

Sarah je inače kći je splitskog gradskog vijećnika Damira Rode Ćosića, koji je na izborima prije toga bio na listi Bandić Milana 365 – Stranke solidarnosti i rada.

1 komentar

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here