Na šta muškarci paze tokom seksa

0
514

Intimni trenuci ponekad su dovoljno neugodni i bez dodatne brige o tome što to naš partner posebno posmatra.

Želite izgledati nevjerovatno seksi i tražite ispravan položaj? Nije potrebno! Prema mnogim istraživanjima nepotrebno je sakrivati celulit i višak kilograma oko trbuha kao ni staviti grudi i stražnjicu u prvi plan.

Njemački naučnici su otkrili da 70% muškaraca tokom seksa svoju partnericu gleda u oči. Dakle, većina muškaraca vole gledati partnericu u oči i usta kako bi bili sigurni da nam se sviđa ono što se događa.

U ovome se razlikuju solo muškarci od onih u vezama. Tokom one night standa muškarci jednaki fokus stavljaju na tijelo i lice, što ne iznenađuje. Novo i nepoznato je zanimljivo i mora se temeljito istražiti – logično! Iako većina ljudi smatra da njihova lica tokom orgazma baš i ne izgledaju privlačno, to je manje bitno jer puno je više seksi izgledati kao da ste totalno izvan kontrole i da vam doista nije stalo kako tog trena izgledate.

Muškarci ne primjećuju detalje, pa nemojte dozvoliti da vas vaši kompleksi udalje od želja. Voli svoje tijelo i zrači pozitivom jer zaslužuješ svu pažnju i divljenje partnera! (N.N.)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here