Mandžukić: Kad smo došli dovde, idemo do kraja!

0
226

Statistika kaže da je u Hrvatskoj reprezentaciji, koja se na SP u Rusiji plasirala u polufinale, Luka Modrić odigrao najviše minuta (485) od svih igrača na Svjetskom prvenstvu i najbolji je trkač vrste izbornika Dalića. 

Modrić je jedini s više od 50 prevaljenih kilometara (50,8). Do Luke su Ivan Rakitić s 48,3 km u nogama, potom Ivan Perišić s 47,9, Šime Vrsaljko s 44,6 te Mario Mandžukić s 42,4 km za 403 minute provedene na travnjaku.

Neki je ‘stručnjak’ prije SP-a kazao kako to nije onaj stari Mandžukić. Nije, ovo je neki još bolji Mandžukić, piše Večernji list.

Odakle Mandži snaga?

-Pokušavam uvijek ići do kraja, dati maksimum za momčad i svoju državu – rekao je Mandžukić nakon pobjede nad Rusima.

Zanimljivo, prvi pogodak za reprezentaciju postigao je upravo protiv Engleza, u Maksimiru u rujnu 2008. kada su Vatreni katastrofalno stradali s 1:4. Tada ih je uništio Theo Walcott.

-Kad smo došli već dovde, idemo do kraja. I vjerujte, dat ću posljednju kap znoja za finale. I tada nam nitko neće moći zamjeriti, čak i ako ne uspijemo. Ali, budite uvjereni da smo spremni. Kod mene još ima snage, ne brinite – izjavio je Mandžukić, a prenosi Večernji list.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here