Srbijanska pjevačica Katarina Grujić u romantičnoj vezi sa bogatim Tuzlakom

2
1385

Katarina Grujić pojavila se sa dečkom iz Tuzle prvi put u javnosti i iznenadila mnoge.

Pjevačica će uskoro sa Semirom početi da živi, a sada su zajedno ušetali na vjenčanje Tijane Stoisavljević i Mihaila Milutinovića.

Ona dosad nije željela da govori o njemu, izbjegava da objavljuje fotografije na društvene mreže, ali ipak je odlučila da sa njim bude na svadbi prijateljice.

Pjevačica Katarina Grujić uplovila je u romansu o kojoj malo priča, a sada će sa dečkom iz Tuzle započeti zajednički život.

Bogataš iz Tuzle Semir upoznao se čak i sa Katarininom porodicom, a spekuliše se da će zajedno živjeti u stanu u Beogradu na vodi, gdje cijena kvadrata iznosi 2.500 eura.

“Njeni roditelji su sretni što im je kćerka konačno pronašla dobrog dečka, koji je pritom i imućan i ne grebe se o njen novac. Njen otac Gruja oduševljen je potencijalnim zetom, i dok je svakom ranijem Kaćinom dečku nalazio mane, kod ovog Tuzlaka apsolutno mu sve odgovara, te se tako i složio da Kaća živi sa njim”, kaže izvor za “Svet”.

“Tačno je da se selim od roditelja i da ću živjeti sa dečkom, ali ne želim da vam otkrivam lokaciju”, potvrdila je Kaća, prenosi Kurir.

Download PDF

2 Komentari

  1. Wow, bogati decko, sin SDA bogatasa koji pobjedjuje na namjestenim tenderima i prodaje lose gorivo na crpkama kupljenim od drugog SDA bogatasa…..mamin ponos voza bijesna kola dok mama preusmjerava lovu iz svoje dobrotvorne fondacije koju finansira svako kondrma tudjom lovom – direktori SDA poduzeca, direktori banaka, mikrokreditnih kamatara i ostake bagre….bravo, Katarina, nasla si pravog decka, ponos moome i boobe ❤

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here