Kanadski milijarder i njegova žena pronađeni mrtvi u sumnjivim okolnostima

0
291

Kanadski milijarder Barry Sherman i njegova supruga Honey pronađeni su mrtvi u podrumu svoje kuće, a policija je okolnosti njihove smrti opisala kao “sumnjive”, javlja BBC. Tijela je pronašao agent za nekretnine.

Barry Sherman bio je osnivač i šef uprave farmaceutskog diva Apotexa, koji prodaje generičke lijekove širom svijeta. Bio je jedan od najbogatijih ljudi u Kanadi, poznat kao istaknut filantrop.

Nisu pronađeni tragovi nasilnog ulaska u kuću, objavila je policija u petak kasno navečer. Lokalni mediji izvješćuju kako istražitelji zasad ne tragaju ni za kakvim sumnjivcem.

Iako policija nije potvrdila identitet preminulih supružnika, o njihovoj smrti oglasili su se njihovi prijatelji, ali i visoki dužnosnici poput kanadskog premijera Justina Trudeaua.

“Ostao sam bez riječi”, napisao je na Twitteru ministar zdravstva pokrajine Ontario, Eric Hoskins, pa dodao: “Moji dragi prijatelji Barry i Honey Sherman pronađeni su mrtvi. Bili su sjajni ljudi, nevjerojatni filantropi, veliki lideri u području zdravstvene skrbi.”

Luksuzna kuća u kojoj su pronađena tijela Barryja i Honey Sherman nedavno je oglašena za prodaju po cijeni od 5,4 milijuna američkih dolara.

Tijela preminulih supružnika otkrio je agent za nekretnine koji je došao u kuću kako bi je pripremio za prodaju.

Barry i Honey Sherman imali su četvoro djece.

Sherman je osnovao Apotex 1974. godine, a ta kompanija je sedmi najveći proizvođač lijekova na svijetu. Časopis Forbes procijenio je Shermanovo bogatstvo na 3,2 milijarde američkih dolara.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here