Humanitarni turnir u stonom tenisu za pomoć u liječenju Adisa Muharemagića

0
414

Stonoteniski klub „KREKA“ u nedelju, 26. februara, sa početkom u 11 sati organizuje humanitarni turnir u stonom tenisu za veterane i rekreativce, koji će se održati u dvorani “Stens” u Kreki.

Sva prikupljena sredstva od turnira će biti usmjerena za liječenje igrača STK „KREKA“ Adisa Muharemagić, koji je već 6 mjeseci pod tretmanom liječenja na klinici „Sveti vid“ u Beogradu i za čije liječenje je potrebno izdvojiti oko 12.000 maraka.

PROPOZICIJE TAKMIČENJA:

Turnir će se održati u dvije jakosne skupine „A“ i „B“ divizija, pri čemu će se voditi računa o kvalitetu prijavljenih igrača. Svi igrači će biti raspoređeni u grupe sa po tri, četiri ili pet takmičara, u zavisnosti od broja prijavljenih. Dva prvoplasirna iz grupe idu dalje i takmičenje se nastavlja KO sistemom do same završnice.

Organizator turnira će najboljim učesnicima obezbijediti diplome.

Novčani iznos za učešće na turniru nije ograničen.

Organizaori pozivaju sve dobre ljude, prijatelje kluba i ljubitelje stonog tenisa da sukladno svojim mogućnosima podrže ovu humanitarnu akciju – turnir, kako bi se Adisovo liječenje što prije okončalo, čime bi se ovaj mladi i perspektivan sportista mogao što prije vratiti u normalne školske i sportske aktivnosti.

Sredstva se mogu uplatiti na žiro račun kod NLB Banke 1321000310850379 sa naznakom „ZA ADISA“.

Svaka donacija će biti objavljena na oglasnoj ploči stonoteniskog kluba, a po želji sudionika i na stranici Tuzlalive.ba.

Sve informacije na broj telefona 061 17 86 06 Arman Isabegović i 061 81 47 91 Mario Lovrić.

Prijave za učešće na turnir direktno kod voditelja rekreacije ili na tel: 061 85 90 87. (stk, tl)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here