Fašizam stanuje u Srbiji: Vjerica Radeta von Eva Braun!

0
695

Srpski nacizam je u opasnoj ekspanziji! Po treći put! Nakon pokolja, odnosno genocida nad Bošnjaima u periodu 1941-1945. godine, o kojoj je akademik Vladimir Dedijer napisao knjigu, nad Bošnjacima se desio genocid po drugi put! Na najbrutalniji način se desio u Srebrenici jula 1995. godine, o kojemu je Evropska zajednica donijela rezoliciju o osudi genocida. Vlast u Beogradu, uz neviđenu kampanju negaciije genocida nad Bošnjacima, priprema potrebnu klimu za treći!

Vjerica Radeta, poslanica Skupštine Srbije kao istaknuta članica, sudrug, istomišljenik i vojnik Šešeljeve radikalne stranke, na vijest o smrt teško bolesne Hatidže Mehmedović – predsjednice Udruženja „Majke Srebrenice“ je izjavila: „Čitam umrla Hatidža Mehmedović iz udruženja biznismenki Srebrenice. Ko li će je sahraniti. Muž ili sinovi“.

Rekla je to žena monstrum, na vijest o smrti majke kojoj su srpski naisti ubili muža, dva sina i koro cijelu familiju. No, Verica Radeta fon Eva Braun je samo jedna od glasnogovornica podivljalog i rastajuće srpskog nacizma koji stanuje u Vladi despota Vučića, Skupštini, državnoj, sudskoj, zakonodavnoj i izvršnoj vlasti! Promotor reafirmacije srpskog nacizma je dr Vojislav Šešelj, osuđeni ratni zločinac i šef poslaničkog kluba Srpske radikalne stranke u Skupštini Srbije! On je idejni otac, mentor i strateg srpskog neonacizma kojeg Vučić finansira i kroz medije promovira. Zato svaka druga misao u političkom prostoru, koja dolazi od opozicije, smatra se antisrpskim interesom, izdajom! Zato se sataniziraju Đilas, Janković, Jeremić, Tadić i drugi opozicionari. Srbija je prevazišla i samog vođu srpskog neonacizma, Slobodana Miloševića!

Neljudska, nacistička izjava srpske Eve Braun je projektovana, osmišljena poruka srpskih nacista, naravno, ne i srpskog naroda, prema kojem se vrši bezočna nacistička propaganda, jeste so na ljutu ranu žrtava srpskog nacizma. Ona je dio plana, uz sve naoružanje, rezervne varijatne “velike Srbije“ da se proširi na račun BiH!

Zašto se Srbija naoružava kad je niko, niti može, niti hoće napasti, od strane bivših republika? Srbija se naoružava da, prije svega, napadne BiH ili Kosovo, ako joj dozvole međunarodne okolnosti. Podjelu Bosne i Hercegovine, kao kompenzaciju za izgubljeno Kosovo, javno spominju i srpski nacisti iz redova vlasti.

Možda ovo zvuči malo uznemirujuće, panično i nerealno. Tako su državno vođstva BiH i narod mislili da se pretjeruje sa ocjenama politike Slobodana Miloševića, je i on sam sličan budalama oko Hitlera i pijanaca u „Minhenskoj pivari“! Međutim, Šolević i masa u pokretu anti-birokratske revolucije su cijelu Srbiju pretvorili u „Minhensku pivnicu“! Razlika je u tome što su Hitler i njegovi nacisti pivo plaćai iz svog džepa, a Milošević je plaćao iz državnog budžeta. Kao danas Vučić!

Dakle, srpska Eva Braun, odnosno Vjerica Radeta, plaćena je da vrijeđa, da igra nacističko krvavo kolo – iz državnog budžeta Srbije! (Piše: Ekrem AVDIĆ)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here