Dalić čestitao Modriću pismom sa markicom hrvatske reprezentacije

0
412

Prva poštanska marka s motivom hrvatske nogometne reprezentacije pod imenom „Uspjeh Hrvatske na FIFA Svjetskom prvenstvu u nogometu Rusija 2018.“ nalijepljena je na čestitku Zlatka Dalića koju je uputio Luki Modriću za jučerašnji izbor za najboljeg igrača Europe, javlja Anadolu Agency (AA).

Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i Ivan Čulo, predsjednik Uprave Hrvatske pošte, promovirali su prve poštanske marke s motivom hrvatske nogometne reprezentacije pod imenom „Uspjeh Hrvatske na FIFA Svjetskom prvenstvu u nogometu Rusija 2018.“.

U poslovnici Hrvatske pošte (HP) u Jurišićevoj ulici u Zagrebu nova marka Hrvatske pošte posvećena uspjehu hrvatske reprezentacije na FIFA Svjetskom prvenstvu u nogometu Rusija 2018. prvi put je upotrijebljena za pismo, odnosno čestitku hrvatskog nogometnog izbornika Zlatka Dalića upućenu Luki Modriću zbog njegovog proglašenja za najboljeg nogometaša u Europi.

Izbornik Zlatko Dalić izdavanje poštanske marke od strane Hrvatske pošte sa slikom reprezentacije nazvao je lijepom gestom te se u svoje osobno ime i u ime svih reprezentativaca zahvalio Hrvatskoj pošti.

„Dugo nisam slao poštu, moram biti iskren, ali danas ćemo to napraviti i i sa ovom markicom Luki Modriću čestitati za titulu najboljeg igrača Europe“, kazao je Dalić.

Ivan Čulo, predsjednik Uprave Hrvatske pošte, zahvalio se izborniku Daliću na uspjehu hrvatske reprezentacije te poručio kako mu je čast što je Hrvatska pošta obilježila ovaj uspjeh.

Na promociji marke pojavili su se zagrebački filatelisti te zaljubljenici u nogomet koji su dobili autograme Zlatka Dalića na marku.

Poštanska marka je dvodijelna i prikazuje sve igrače reprezentacije sa srebrnim medaljama oko vrata, a cijena svake polovice je 6 kuna (0,8 eura)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here