Červar vratio Vorija i Alilovića u rukometnu reprezentaciju

0
222

Lino Červar, selektor rukometne reprezentacije Hrvatske objavio je svoj prvi širi spisak igrača od povratka na klupu “kauboja“. Na njemu su iskusni pivot Igor Vori i golman Mirko Alilović, koji nisu bili na posljednjem Svjetskom prvenstvu na kojem je hrvatske rukometaše vodio Červarov prethodnik Željko Babić, javlja Anadolu Agency (AA).
Zanimljivo na širem popisu igrača nema do sada standardnog desnog krila Ivana Čupića, kao ni Renata Sulića, pivota Veszprema, koji za Hrvatsku ne igra još od prvog Červarovog mandata.

“Ovo je okvirni prošireni popis kojim najavljujemo kandidate za okupljanje u maju. Dakle, nije konačan jer će se za drugu, a i sve naredne akcije popis mijenjati u skladu sa našim potrebama, kako bi provjerili sve najbolje što Hrvatska ima pred nadolazeće Europskom prvenstvu 2018. godine na našem terenu. Vrata ulaska u nacionalnu vrstu svima su otvorena. Reprezentacija nikad nije bila zatvoreni krug, nego povlastica najboljima da za Hrvatsku daju najbolje od svojih mogućnosti“, kazao je Červar.

Reprezentacije Hrvatske okupiće se 1. maja u Zagrebu, a potom otputovati za Poreč gdje će trenirati narednih šest dana. (AA)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here