Čedomir Jovanović postao savjetnik Željka Komšića u Predsjedništvu BiH

2
201

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić sastao se danas sa predsjednikom Liberalno – demokratske partije Srbije Čedomirom Jovanovićem.

Tokom razgovora sagovornici su razmijenili mišljenja o aktulenim političkim pitanjima i odnosima u regiji sa posebnim naglaskom na odnose između Bosne i Hercegovine i Republike Srbije.

Odlukom o imenovanju savjetnika u Ured člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda Čedomir Jovanović imenovan je za savjetnika. Po izričitoj želji gospodina Jovanovića, on će ovaj posao obavljati pro-bono, odnosno bez naknade, saopćeno je iz Predsjedništva BiH. (Klix)

Download PDF

2 Komentari

  1. Ako je grub izraz, prihvaćam da ga obrišete, ali ja nemam druge adekvatne riječi, osim: PRESERAVANJE!
    Jedan Kusturicu, drugi Jovanovića, pa u duhu i očiglednom trendu predlažem, intelektu podršci usamljenom trećem članu Predsjedištva gosp. Šefiku, da se baci na posao te da i on potraži “prekograničnog” savjetnika. Kako vidim, trend su strani državljani, jer podobnih i znanjem potkovanih u ovoj državi nema. Izgleda, kako stvari stoje, Bosna i Hercegovina nema umnih glava koji mogu da nadograde i savjetom obogate ove, našom voljom ustoličene, vladare.
    Jadan je onaj koji pored i preko svoje kuće, pomoć i savjet traži iz komšiluka!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here