Boško Kozomara, direktor RiTE Gacko, dobio prijeteće pismo

0
596

Boško Kozomara, direktor Rudnika i termoelektrane Gacko, prijavio je u utorak popodne Policijskoj stanici Gacko da je toga dana na poštansku adresu primio pismo sa prijetećim sadržajem.

RiTE Gacko i Kozomara (Ilustracija NN)

O prijavi je obaviješteno i Okružno javno tužilaštvo u Trebinju, koje je, prema potvrdama Jovane Cvijetić, portparola Policijske uprave Trebinje, naložilo da se uzmu izjave i od prijavitelja i od lica koja se mogu dovesti u vezu s tim pismom.

O tome ko su lica koja se mogu dovesti u vezu s pismom niko se nije želio oglašavati, a Kozomara, koji je dao izjavu u Policijskoj upravi Trebinje i predočio pismo s prijetećim sadržajem, vratio se odmah u Gacko, na radno mjesto, ali se nije javljao na naše telefonske pozive kako bismo uzeli komentar o ovome.

U pismu koje je navodno potpisano sa “Gačani”, autor ili više autora pitaju Kozomaru šta će on u Hercegovini, uz prijetnje da mora odmah da se “gubi” iz Gacka i Rudnika i termoelektrane.

Navodno je pismo puno vulgarnosti. Kozomara je u Gacko došao prije pola godine kada je preuzeo funkciju direktora RiTE, pišu Nezavisne novine.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here