Autocestom se ne može u Dalmaciju, sva odmorišta popunjena

0
287

Zbog nafte na kolniku u mjestu Brckovljani u dužini od 1 km do spoja sa županijskom cestom vozi se usporeno, uz privremenu regulaciju prometa.

Zbog izrazito loših vremenskih uvjeta (orkanski vjetar te mjestimice snježna vijavica) HAK savjetuje vozačima da odgode svoje putovanje iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji i obrnuto, javlja HAK u 9.40.

Iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji i obrnutomogu prometovati samo osobna vozila i to državnim cestama DC50 i DC27 čvor Sveti Rok (A1)-Gračac-Zaton Obrovački-Benkovac i dalje prema Dalmaciji i obrnuto.

Za ostale skupine vozila trenutno nema slobodne ceste iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji i obrnuto. Zbog popunjenosti odmorišta na autocesti A1 molimo vozače da ne kreću na put iz unutrašnjosti prema Dalmaciji i obrnuto do smirivanja vremenskih uvjeta.

Autocesta A6 Rijeka-Zagreb od 9.30 otvorena je za osobna vozila.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na izlazu Delnice u smjeru Rijeke vozi se usporeno u koloni od 1 km.

Na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina).

Zbog odrona na Jadranskoj magistrali (DC8) u mjestu Slano (Ratac) vozi se jednim trakom naizmjeničnim propuštanjem vozila uz regulaciju semaforima.

Snijeg pada u Lici, Dalmaciji i Slavoniji. Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, osobito na mostovima i nadvožnjacima u unutrašnjosti. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te ne kreću na put bez zimske opreme.

Zbog srušenih i prepriječenih stabala na kolnik vozi se otežano na dionici Jadranske magistrale (DC8) između Biograda i Pakoštana.

Zbog odrona na Jadranskoj magistrali (DC8) u mjestu Plas vozi se uz ograničenje brzine uz regulaciju semaforima.

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here