Aplikacije za špijuniranje tuđih telefona

0
272

Jeste li znali da su i vama na internetu dostupne aplikacije, koje suštinski služe sa špijuniranje tuđih razgovora?

Kompanije za razvoj ovih aplikacije prvenstveno svoje produkte namjenjuju roditeljima, koji tako mogu pratiti svoju djecu, s kim se i na koji način dopisuju, no kao i sve – te aplikacije su podložne zloupotrebi.

One nose generalni naziv SpyApps, pomoću kojih možete pratiti nečije razgovore putem recimo Vibera. One vam daju apsolutno sve što želite znati o nečijim razgovorima. U naredim redovima donosimo načine kako možete pratiti nečije poruke i pozive, bez obzira bilo to na mobilnom telefonu, tabletu ili desktop verziji popularne aplikacije, piše Balkan Android.

TheTruthSpy
Ova aplikacija vam omogućava da pratite sva kretanja na nečijoj mobilnoj spravi. Instalacija je poprilično User Friendly, a radi u incognito modu, tako da neko koga pratite uopšte neće biti svjestan da to radite.

mSpy
Ovo je među popularnijim aplikacijama za špijuniranje Viber razgovora. Dozvoljava vam da provjerite sve razgovore i poruke, a da pri tome ne morate biti ni povezani sa drugom spravom.

Alat vam daje sve potrebne detalje o Viber istoriji korisnika, a može se integrisati i u WhatsApp, te daje podatke o lokacijama, internet istoriji, pozivima, porukama i svemu onome što neko na svom telefonu radi.

Korporacije ga redovno koriste, kao i roditelji – ali se ova aplikacija i mnogo zloupotrebljava.

SpyEra
Ovaj alat se ne može otkriti na mobilnom telefonu i ona takođe na jedno mjesto prikuplja sve informacije o nečijem telefonu. SpyEra ima nekoliko opcija, uključujući i Control Panel – a ovaj software vam kao informacije donosi i tačne datume i satnice kada se nešto desilo na nečijem telefonu, a da naravno spada u rang vašeg interesovanja.

Sav hakovani materijal putem ove aplikacije se sabira na jedno mjesto.

Copy9
Daleko najpopularnija aplikacija za špijuniranje, a dizajnirana je kao hakerski alat. Postoji nekoliko verzija koje se mogu pronaći, a postoje verzije za Viber, WhatsApp, Facebook i Instant Messenger.

Copy9 verzija postoji i za snimanje poziva, a kao nijedna druga omogućava kompletan uvid u telefon osobe koju želite špijunirati.

Suštinski, Spy 9 ima opcije TheTruthSpyja, mSpyja i SpyEre na jednom mjestu, što je čini daleko najmoćnijom aplikacijom – kada je hakovanje i špijuniranje u pitanju.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here