Alem Hadžiibrišević predsjednik obnovljenog GO LDS-a BiH Tuzla (Foto)

3
749

Predsjedništvo Liberalno-demokratske stranke imenovalo je prije tri dana Edima Kadića, bivšeg člana BOSS-a i gradskog vijećnika, povjerenikom za Tuzlu i TK, s ciljem revitaliziranja i obnove rada ove stranke na području TK.

Prvi konkretan potez povučen je danas formiranjem Gradskog odbora LDS BiH Tuzla, za čijeg je predsjednika imenovan Alem Hadžiibrišević, diplomirani ekonomista, a za potpredsjednicu Mirela Đaković, magistrica farmaceutskih znanosti.

Na sjednici, kojoj je prisustvovao predsjednik LDS-a BiH Amir Husarić, izabrano je desetočlano predsjedništvo u koje su još ušli: Sadik Durić, Evlijana Zulić, Elvis Mešić, Amir Mustafić, Asmir Baručić, Maid Hadžimujić, Maja Hodžić, Subhija Mujezinović i Muris Tanjić.

-Pred GO LDS-a Tuzla stoji veliki posao, ali smatram da će izabrani članovi Predsjedništva učiniti maksimalne napore da bi ostvarili zacrtane ciljeve u smislu revitalizacije jedne od najstarijih političkih partija u BiH. Naravno, u stranci ima mjesta za sve mlade i druge građane kojima je BiH u srcu i koji žele život u državi urediti po mjeri svih građana bez obzira na nacionalnu i vjersku pripadnost – rekao je novoizabrani predsjednik GO LDS Tuzla Alem Hadžiibrišević.

Za 6. april najavljeno je konstituiranje Kantonalnog odbora LSD-a, uz prisustvo Čede Jovanovića, predsjednika LDP-a Srbije, rečeno je našem portalu. (tl)

3 Komentari

  1. Čestitke Alemu i Edi…za njim znam da su poštenjačine, ostale ne poznajem dovoljno…Sretno vam u borbi s “vukovima” i “lijama”

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here