Crnadak: Riješite Davidovo ubistvo

0
261

Neka MUP RS radi svoj posao. A, kada to završe, molim ih da riješe ubistvo Davida Dragičevića i da prestanu da izdaju kriminalcima putne isprave Republike Srpske i BiH, rekao je za Srpskainfo ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak, komentarišući optužbe MUP-a RS o navodnoj kupovini glasova za izbore posredstvom diplomatsko-konzularne mreže BiH.

MUP je saopštio da su se u prethodnom periodu pojavile informacije da osobe koje obavljaju diplomatsko – konzularne funkcije u inostranstvu nude usluge iz svoje nadležnosti i novac državljanima BiH uz obavezu da na predstojećim izborima glasaju za određenu političku opciju.

Crnadak je poručio MUP-u da radi svoj posao.

”Kada to završe, molim ih da riješe ubistvo Davida Dragičevića i da prestanu da izdaju kriminalcima putne isprave Republike Srpske i BiH”, kazao je Crnadak.

Podsjetimo, MUP RS je nedavno u Zvorniku izdao putne isprave Elvisu Keljemendiju, jednom od najopasnijih narkodilera u regionu. Dok ministar Crnadak tvrdi da je to skandal, iz MUP RS su ranije saopštili da su sve radili po zakonu i da u trenutku izdavanja putne isprave Keljmendiju nije bila aktivna ni jedna potjernica.

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here